Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rojala-El Torn

La Rojala-Platja del Torn és un petit tram del litoral de l'Hospitalet de l'Infant que manté una de les platges i trams de costa amb més interès paisatgístic del migjorn català.

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors està ubicat al límit natural de la Costa Daurada amb les Terres de l’Ebre, a la part meridional de la serra de Llaberia. Per aquest motiu, és un indret ideal des d'on conèixer el conjunt de la destinació. Reuneix, a més, el millor de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre, ja que disposa de platges gairebé verges, de sorra fina, però també ofereix molts i diversos espais naturals i d’interès ambiental, tant de costa com de muntanya, en alguns casos protegits per les seves peculiaritats paisatgístiques i pel seu alt valor en biodiversitat. En destaca l’espai natural protegit de la Rojala-El Torn.

Aquest espai, de gran interès paisatgístic, incorpora molts indrets d'interès associats a la geomorfologia litoral, com cales, penya-segats, platges i roques aïllades. El senderisme pel camí de ronda litoral, així com activitats de platja, hi són habituals.

La Rojala-Platja del Torn és un petit tram del litoral de l'Hospitalet de l'Infant que manté una de les platges i trams de costa amb més interès paisatgístic del migjorn català. Incorpora molts indrets d'interès associats a la geomorfologia litoral, com ara cales, penya-segats, platges i roques aïllades.

Si el que voleu és gaudir de paisatges naturals i complaure tots els vostres sentits, l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, sense dubte, no us decebrà!