Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El municipi

Mar o muntanya? A l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (marca turística del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant) ningú no s’ha de veure obligat a triar entre una opció i una altra, perquè fusiona ambdós elements. Platges naturals i tranquil·les a tocar de la muntanya mediterrània. Aquest és un dels grans atractius d’aquest territori.

L'Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors

En aquest terme municipal de 102 km2 repartits entre la plana litoral i la serralada Prelitoral, un té la sensació de tenir-ho tot a l’abast i de no haver de renunciar a res, perquè s’hi pot gaudir d’un paisatge ric en contrastos i d’una oferta variada d’activitats, deixant via lliure a tots els sentits.

Aquesta experiència integral es pot viure gràcies als cinc nuclis de població que integren el municipi: els tres d’interior (Vandellòs, Masboquera i Masriudoms) i els dos de costa (l’Hospitalet de l’Infant i l’Almadrava). Cadascun d’aquests nuclis té el seu encant propi, la seva història i les seves tradicions, la qual cosa multiplica el nombre de possibilitats de descobrir plenament l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Et convidem a conèixer-les totes!

Festes

El Mercat Medieval

A principis de setembre, l’Hospitalet de l’Infant reviu el seu passat medieval.

El Pessebre dels Estels

Visitar el Pessebre dels Estels és com viatjar en el temps i rememorar escenes i vivències del passat amb les emocions que els records desperten.

Les Festes Majors

A l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors s’hi organitzen actes i festes durant tot l’any. Això és possible gràcies a l’existència d’un teixit associatiu molt ric i actiu, així com a l’aposta del consistori pel patrimoni cultural i festiu i per la conservació de les tradicions. Les festes majors, que se celebren en cadascun dels nuclis de població del municipi, en són un bon exemple: