Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fotografiar-te des dels miradors de mar i muntanya

Una bona manera de copsar tot allò que ens ofereix el territori de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors és apropar-se a algun dels diversos miradors repartits per diferents punts. La proximitat de la muntanya ens permet captar unes imatges panoràmiques espectaculars de la sinuosa costa mediterrània al seu pas per l’Hospitalet de l’Infant.

  • Plaça de la Marina

Tot i això, el primer mirador es troba al nivell del mar, a la plaça de la Marina. Aquest és un bon lloc per gaudir de manera relaxada de les postes de sol mentre mirem els pescadors com es van situant a l’espigó per desplegar les seves canyes.

  • Mirador del Torn

Si pugem una mica més amunt i caminem per l’espai natural protegit de la Rojala, arribarem al mirador del Torn. Des d’aquest mirador podem tenir unes magnífiques vistes del municipi, tant de la platja com de la part més muntanyenca. Aquest és un entorn on podem gaudir de la natura amb la màxima tranquil·litat.

  • Ermita de Sant Roc

Si continuem pujant, arribarem a l'ermita de Sant Roc. Ubicada al cim de les muntanyes de la serra del Mestral, va ser construïda durant tres anys (1993-1996). Disposa d’una àmplia superfície de 103 m2 que ens permet gaudir d’unes vistes esplèndides del municipi i de la seva costa.

    • Turó del Castell

    Per acabar la nostra visita als miradors, ens aproparem al mirador del Turó del Castell, situat a Vandellòs, al qual s'accedeix per unes escales tallades a la roca, amb baranes, que neixen de la part baixa del carrer Amunt, al costat de la carretera C-44. A la part superior trobarem dues taules informatives de relleu de les muntanyes i voltants, així com unes magnífiques vistes.

    Amb aquesta visita als miradors, aconseguirem dues coses: conèixer la immensitat d’aquest territori que combina mar i muntanya en tots els seus paisatges i, sobretot, gravar a la nostra retina unes imatges espectaculars des d’uns miradors privilegiats.